Игри со карти за ПК
бесплатно симнување

Vincent Brévart
Винсент Бреварт
Vincent Brévart

Почетна страна

други јазици

Игри со карти
Белот (Бељот)

Бриџ

Президент

Вист

Правила на играта

Other languages

Врв
на страната

 

  Почетна страна DeutschItalianoEspañolFrançaisEnglish

  други јазици / Македонски (Macedonian)

Игри со карти за ПК, бесплатно симнување!

Белот (Бељот) - Бриџ - Президент - Вист

Дното
на страната
Добредојдовте на мојот личен сајт

Моите главни центри на интерес се програмирање, решавање на проблеми и вештачка интелигенција. Овде ви ги претставувам моите програми бесплатни од игри со карти некои од нив можеби ќе ве расположат или ќе ве заинтересираат. Имајте на ум дека за жал тие се преведени на само пет јазици наведени подолу.

англиски    француски    шпански    италијански    германски

Авторски права

Сите мои софтвери се заштитени со Законот за авторски права, но можат слободно да се користат од страна на физички лица. Но, од друга страна, тие не се слободни за споделување . Треба да знаете дека некои сајтови, кои ви нудат да ја превземете било која верзија на моите програми, тоа го прават нелегално. Оттука, можете да се сомневате во нивната безбедност.

Bel Atout
Белот
SimiliBridge
Бриџ
Élysée
Президент
Far Whist
Вист

Овој сајт посветен на игри со карти е некомерцијален и нема реклами. игри бесплатно превземање игра тука сам против компјутерот и недостаток на мултиплеер. Не треба да бидете приклучени на интернет за да можете да играте.

Директен линк до оваа страница, може слободно да се користи :
http://vincent.brevart.free.fr/world/mk/index.html

Бројач -  други јазици  -

Врв
на страната

Секоја репродукција на овој сајт е забранета © Сите авторски права се заштитени